9 argumente de ce e bine sa cumperi usile din interior la noi

 

 1000 lei vă oferim reducere din fiecare unitate la usile din MDF.

 iar din fiecare usa din masiv minus 500 lei .   

Unde veți găsi prețul mai frumos.

 

usi din interior   usi din interior      usi   usi

Nouă argumente de ce e bine sa cumperi usile din interior la noi

 Argument 1: Usile noastre pot fi dotate cu pervazuri confecționate conform  tehnologei Motion-fix

Motion-fix este un pervaz reglabil care se insatalează fără nici un cui. Acesta este fixat într-o canelură specială, ceea ce simplifică nu numai instalarea, dar și în cazul în care aveți nevoie și demontarea. De asemenea, un astfel de sistem vă permite să instalați pervazul pe pereții curbați, mai dens în zonele de neuniformitate.

          

Argumentul 2:  Toate detaliile Usii sunt asamblate prin tehnologia Profi-clinci

Profi-clinci este o tehnologie de fixare a tuturor detaliilor foii de ușă cu șuruburi speciale turbo, care protejează foia usei de deformare. De asemenea, cu ajutorul acestei tehnologii, este posibilă o reparație rapidă a pânzei. Dacă este necesar, numai partea care a fost deteriorată va fi înlocuită

 

 Argumentul 3:  Toate detaliile Usii sunt lăcuite separat apoi asamblate după tehnologia Eko-protect

Eko-protect este tehnologia de a acoperi toate detaliile usii cu lac înainte de asamblare, ceea ce sporește caracteristicile de protecție ale lemnului de a absorbi umiditatea. Deoarece acoperim produsele noastre cu patru straturi de lac de calitate superioară, la aceasta crește rezistența lemnului la deformare. Toate materialele de vopsea și lac sunt utilizate numai de producția europeană, ceea ce exclude efectele dăunătoare asupra sănătății dumneavoastră.

 

Argumentul 4:  Lucrăm din 2002

Ceea ce înseamnă că avem o vastă experiență acumulată. În fiecare an, devenim mai buni și mai buni, nu repetăm ​​greșelile vechi, ne perfecționăm abilitățile. Introducem tehnologii care fac usile noastre mai calitative si durabile. De exemplu, tehnologia MotionFix (permite ajustarea glafului strâns pe perete), ProfiClinci (toate părțile principale ale panoului sunt fixate cu turbosurupuri  puternice), EcoProtect (toate detaliile componente ale  pinzei sunt vopsite separat și apoi fixate)

Argumentul 5:  Noi producem din materiale naturale

Chînd facem usi din lemn natural,atunci fiți siguri usile vor fi 100 la 100 din masiv, să fara furnir sau alte trucuri. De ce usile din massiv sunt mai bune citeste aici. Dar, daca pe scurt, arborele este un produs natural, absolut inofensiv, non-toxic, cu un aspect frumos unic, cu caracteristici foarte practice care persistă pentru întreaga perioadă indelungată de utilizare a produsului.La cerera dumneavoastră facem și usi din MDF

Argumentul 6:  Noi acoperim usile cu lac Italian IKA.

Aceasta înseamnă că ele sunt mai bine protejate. Lacurile IKA sunt de înaltă calitate, cu o rezistență sporită la uzură. Suprafața după acoperire cu acest lac este mai rezistenta la zgârieturi, si usile din lemn vor putea fi expluatate  mai mult de 20 de ani fără restaurare.

Argumentul 7:  Oferim o garanție pentru toate produsele noastre.

 În termen de 1 an, vom repara orice defecțiune gratuit. De ce este suficient un an de garanție? Deoarece pentru usile din massiv e destul sa treaca prin patru anotimpuri ale anului  iarnă, primăvară, vară și toamnă, pentru a-și arăta capriciile, dacă este cazul. Dacă nu au apărut defecțiuni în acest timp, inseamna ca lemnul sa adaptat la mediul înconjurător și in viitor nu vor aparea probleme.

Argumentul 8:  Avem cel mai bun preț în Moldova

Cu toate caracteristicile produsului nostru, suntem siguri că prețul nostru este cel mai echilibrat. De exemplu, atunci când comandati mai mult de patru uși din masiv(la 01 martie 2018) vă oferim reducere 500 lei din fiecare usa, iar din MDF 1000 lei din fiecare unitate. Unde veți găsi prețul mai frumos.

Argumentul 9:  Si, la sfarșit, dacă vă place foarte mult cum arata usile din MDF

Le puteți cumpăra și de la noi la cel mai bun preț. Fie pe comandă, fie alegeți dintre modelele deja pregătite din stocul nostru