Usi din lemn natural si din MDF

Producem usi la comanda inclusiv orice model dupa schița clientului sau din catalogul nostru din lemn natural, mobilier lemn masiv si ferestre . Produsele sunt făcute implicit din tei, frasin sau stejar, iar din 2017 facem usi interioare si din MDF. Timpul de confectionare este de aproximativ 6 săptămâni. Putem face usile dupa catalogul nostru sau conform modelulul clientului. De asemenea, oferim servicii de instalare pentru produsele comandate. Lucrăm în toată țara. Orice formă de plată, fie în numerar, fie prin transfer.

Ferestre din PVC la cel mai bun pret

Producem ferestre și usi din PVC la un pret foarte bun.Costul unui geam termopan de la 55 euro m2 pentu un set inclusiv montarea. Profilul pe care îl folosim în producție, WIESS este de înaltă calitate clasa "A", cu grosimea pereților exteriori de cel puțin 3 mm. Pentru o mai mare rigiditate, produsele sunt armate cu metal. Furnitura se instaleaza numai de calitate testată. Ferestrele cu geam termopan pot fi echipate cu tehnologie Low-e. Steclopachetele cu garanție 10 ani.

Despre noi

   Lucrăm din 2002. În acest timp am înțeles foarte mult și am învățat multe. Noi clar ne dăm seama pentru cine lucrăm, clientul nostru, este șeful nostru. Cel mai important pentru noi este că el, sa obțină exact ceea ce dorește,  fără compromisuri. Logica este simpla dar mai tare ca betonul, dacă clientul va fi satisfacut, atunci și profesional.md va avea viitor
 
 

Pentru a ne trimite mesaj, indepliniti formularul