Usi din lemn natural si din MDF

Usi depozit

Ai venit , leai vazut si leai luat

Trei tehnologii care ne deferențiază pe noi de alți producători 

 Eko-protect - acoperim toate detaliile usii cu lac separat,înainte de asamblare, ceea ce sporește caracteristicile de protecție ale lemnului de a absorbi umiditatea

Profi-clinci - este o tehnologie de fixare a tuturor detaliilor foii de ușă cu șuruburi speciale turbo, care protejează foia usei de deformare.

Motion-fix - pervaz reglabil care se insatalează fără nici un cui

De cand omul sa oprit sa-si faca casa, usile si mobila sunt niste lucruri fara care nu poti sa te inchipui. De atunci nu sa schimbat nimic. Mai mult ca atit, e  forte important anumit CE fel de usi, sau mobila, te incunjuoara in casa ta.

In lumea moderna, exista variante mai scumpe, mai eftine, din lemn sau din plastic, cu spon, cu pelecula si multe altele. Chindva era  clar, totul se confectiona din massiv,  lemnul nu era cu ce de inlocuit. Acum stai pe ghinduri.

Usile si mobila, le facem strict numai din lemn natural. Ne place acest material. Arata foarte frumos, e ecolgic si practic. Mesterii nostri cu mini de aur, fac niste lucruri ca la soare te poti uita dar la ele ba… Dar daca serios ne staruim sa intram in voe la toti clientii nostrii. Cind clientul e satisfacut si noi ne bucuram.