Niste sfaturi referitor la Usile din masiv

 деревянные изделия

Usile din masiv numai decat trebuie sa fie confectionate din lemn uscat. Umiditatea admisibila a placii este de 8-10%. De asemenea, este foarte important sa știți ca usile, se instaleaza in ultimul rind. Sa nu dee Domnul sa montați  usile și apoi sa tencuiti pereții sau s lipiti tapetul. Deoarece umiditatea crescută în cameră implică o schimbare a dimensiunilor inițiale a confectiei, în acest caz, toată responsabilitatea revine clientului. După instalarea usilor din interior, nu se pot efectua reparații.

 Vrem să subliniem faptul că produsele noastre rezistă la așa-numita umiditate de șoc. De exemplu, puteți să vă spălați în siguranță și să faceți o baie cu aburi mari, acest lucru nu va afecta usa în nici un fel, deoarece umiditatea care se formează în aer într-un timp scurt va eroda prin arborii de ventilație, iar umiditatea din cameră va fi normalizată. Produselor din lemn nu le place o ședere îndelungată într-un spatiu cu  umeditate aerului stabil marita.

 

Ai grija de umiditatea din casa ta. Acest lucru protejează nu numai produsele care vă înconjoară, ci, în primul rând, sănătatea dumneavoastra