Sfaturi pentru alegerea deschiderii ușilor interioare

 

 

 

Ești cointeresat?

atunci sună

 tel:+37379212777

 

Sfaturi pentru alegerea deschiderii ușilor interioare

  • deschideți dintr-o cameră mai mică într-una mai mare.

În primul rând, va contribui la economisirea spațiului în camere mici (baie, toaletă, cămară sau vestiar).

 

  • deschideți ușa în partea mai mare a camerei.

Când intri în cameră, trebuie să vezi tot ce este în ea. Acest lucru este posibil în cazul în care intrarea în cameră se află într-unul din colțurile sale. În acest caz, deschiderea trebuie să fie spre cel mai apropiat perete.

Nu uitați că nu trebuie să blocați cu ușa comutatoarele de lumină. Deoarece, primul lucru pe care îl faci atunci când intri într-o cameră întunecată este aprinderea luminii.

 

  • trageți atenția dacă două uși se află una lînga alta și va apărea necesitatea sa le deschideți simultan, ușile nu trebuie să se atingă una de alta.

Este necesar să se luați în considerație deschiderea ușilor adiacente în prealabil, pentru a evita coliziunea sau intercontactarea una cu alta.

 


Fiți atenți la deschideri când cumpărați ușile. Deoarece deschiderea greșită poate face ușa insuportabilă în uz. Nici un design sau o calitate a ușilor nu compensează inconvenientele de zi cu zi.

Când cumpărați ușile de la noi, specialistul nostru vă atrage atenția asupra tuturor detaliilor pe care trebuie să le țineți cont atunci când luați o decizie, deoarece decizia este, în cele din urmă, a Dvs. Pentru că Dumneavoastră le veți folosi.

Cumpătați ușile la noi și nu veți face greșeli.

 

 

Ești cointeresat?

atunci sună

 tel:+37379212777