Steclopachet

Unul din elementele de baza a ferestrelor PVC este termopanul, care prezinta prin sine o constructie aparte, formata din doua foi de sticla unite perimetral prin intermediul unei baghete metalice si a unor sigilanti de tip membrană cauciucata. Sticlele unite impermeabil permit îmbunatatirea considerabila a proprietatilor de izolare termica si de sunete a constructiei PVC, oferă construcţiei caracteristici calitative noi. Din punct de vedere practic mai există un avantaj – Dvs. nu mai aveţi grija de a spăla sticlele din partea interioară. Ele vor rămîne mereu curate pe parcursul întregului termen de exploatare. Constructiv geamul termopan constă din următoarele elemente:

  • 2 foi de sticlă
  • bagheta metalică
  • uscătorii
  • sigilanţii pentru geamul termopan

 Distanţa dintre sticle poate fi diferită, şi anume: există geamuri termopan cu distanţa standartă dintre stecle, de 24 mm şi geamuri termopan cu distanţa dintre stecle mai mare, de 32 mm. Un avantaj colosal al geamului termopan cu distanţa dintre stecle de 32 mm, este izolarea termică şi de sunete simţitor mai bună, comparativ cu geamul termopan obişnuit, întrucît în cazul acestuia aerul rece de afară nu reuşeşte să răcească sticla interioară, astfel evitînd formarea condensării. Compania noastră propune clienţilor săi următoarele tipuri de geam termopan:

  • cu o cameră, din 2 sticle, cu grosimea de 24 mm
  • cu 2 camere, din 3 sticle, cu grosimea de 32 mm

Unul din principalele componente ale companiei producătoare a construcţiilor din PVC, reprezintă linia de producere a geamurilor termopan. Faptul cît de rapid şi calitativ funcţionează linia dată, predefineşte în multe rentabilitatea afacerii în întregime. Producerea geamurilor termopan necesită utilaj special de diversă complicitate. Confecţionarea gemului termopan calitativ este posibilă doar cu prezenţa utilajului dat. Este inadmisibilă confecţionarea manuală a geamurilor termopan, deoarece tot procesul de tăiere, spălare, uscare şi sigilare a sticlelor trebuie să fie realizată în mod automatizat. În cazul confecţionării geamurilor termopan în „condiţii de garajă” : – pe suprafaţa steclelor rămîn impurităţile, care nu poate fi eliminate fără folosirea utilajului special – există un risc mare de depresurizare a geamului termopan La confecţionarea geamurilor termopan noi respectăm toate cerinţele şi normele necesare. Punem accentul în primul rănd pe calitate, întrucît un geam termopan ieftin, ulterior poate deveni o neplăcere costisitoare. Geamurile noastre termopan se confecţionează doar la utilaj specializat şi modern, care corespunde celor mai stricte cerinţe europene de calitate şi siguranţă.

Pentru a ne trimite mesaj, indepliniti formularul