Tehnologii performante la producerea usilor

Tehnologii

Vrem să vă spunem despre tehnologiile pe care le folosim în producția ușilor noastre. Aceste tehnologii ajută la îmbunătățirea performanței și, de asemenea, protejarea produselor noastre de stimuli externi

   1.  Motion-fix este un pervaz reglabil care se insatalează fără nici un cui. Acesta este fixat într-o canelură specială, ceea ce simplifică nu numai instalarea, dar și în cazul în care aveți nevoie și demontarea. De asemenea, un astfel de sistem vă permite să instalați pervazul pe pereții curbați, mai dens în zonele de neuniformitate.

                                                                                                                                                                                                

2.   Profi-clinci este o tehnologie de fixare a tuturor detaliilor foii de ușă cu șuruburi speciale turbo, care protejează foia usei de deformare. De asemenea,cu ajutorul acestei tehnologii, este posibilă o reparație rapidă a pânzei. Dacă este necesar, numai partea care a fost deteriorată va fi înlocuita.

3.   Eko-protect este tehnologia de a acoperi toate detaliile usii cu lac înainte de asamblare, ceea ce sporește caracteristicile de protecție ale lemnului de a absorbi umiditatea. Deoarece acoperim produsele noastre cu patru straturi de lac de calitate superioară, la aceasta crește rezistența lemnului la deformare. Toate materialele de vopsea și lac sunt utilizate numai de producția europeană, ceea ce exclude efectele dăunătoare asupra sănătății dumneavoastră.

                

Toate tehnologiile enumerate mai sus au fost dezvoltate de către specialiștii noștri pe baza experienței de mulți ani. Făcând ușile, învățăm din experiența noastră și urmăm și tendințele mondiale în domeniul producției de uși. Scopul nostru este de a vă face pentru dvs. ușile practice, frumoase, protejate din lemn.