Usi din lemn masiv. Citește aici de ce?

    двери из дерева   двери из дерева   дерево

          Vă aducem  argumente mai tari decât frasinul și stejarul, ceea ce demonstrează că comandarea ușilor din lemn natural, în ciuda faptului că acestea sunt mai scumpe decât usile care le doar imită, optimizați costurile și, în cele din urmă, economisiți.

          În primul rând, ați evaluat vreo dată valoarea imaginii dvs. și impactul acesteia asupra succesului dvs. în societatea noastră. Dacă acest indicator ar fi fost nesemnificativ, atunci de ce ne străduim întotdeauna să posedăm un mercedes și nu lada calina? răspunsul este evident

            Deci, noi susținem că ușile din lemn natural măresc nivelul imaginii tale. Cumpărându-le, obțineți un statut gratuit mai mare. Nu poate fi, indiferent cat de rational nu vei fi tu in ceea ce priveste costurile, tu o persoana de succes cu venituri mari, iar in casa ta ușile din interior sunt din diferite materiale (mdf, cu furnir) și nu din lemn natural. Îți poți imagina un astfel de lucru?

            Și dacă țineți cont de faptul că prețul pentru usile noastre realizate din lemn curat, facute la comandă , adaptate sub marimile individuale, este aproape egal cu cel a usilor fabricate in serie cu dimensiunea finită, devine neclar de ce cumpărați lada calina când pentru aceleași bani poți cumpăra un Mercedes?

        Ei bine, se întâmplă, nu sunt bani,ce de facut atunci? În acest caz, cumpărați, parchet nu din lemn natural dar laminat, el este mai ieftin și salvați, sau puteți în baie cumpăra faianța mai ieftină care pare ca acea scumpă, sau instalați mai puțin gipsocarton pe tavan, adică vă place un stil discret.

         Dar a instala o ușă ieftină în casa ta NU este rațional, va indica imediat nivelul tău. O ușă ieftină nu va avea nici odată o vedere ca o usă din lemn masiv.

        Al doilea moment este la fel de important, este performanța. De exemplu, au trecut 15 ani, usa din lemn a pierdut puțin aspectul original. E în regulă, fundația nu a fost rănită. Lacul poate fi eliminat cu ușurință fără a deteriora usa și aplica un strat de lac nou. În plus, puteți schimba complet culoarea. Să presupunem că, înainte, usa era de culoarea cafinie, acum a devenit albă.

       Așadar, cumpărînd un produs din lemn obțineți, de asemenea, posibilitatea în viitor de a vă actualiza sau chiar de a schimba complet nuanța confecției. Nu va trebuie să cheltuiți bani pe ușile noi în cazul unei schimbări a interiorului sau al pierderii aspectului original, va fi suficient doar să actualizați produsul existent.

      De asemenea, este necesar să se ia în considerare compatibilitatea ecologică a ușii din lemn. Gândiți-vă, cât e de frumos, să vă dați seama că obiectele de interior ale casei dvs. sunt fabricate din materiale care nu vă fac rău și sunt create de natura însăși.

           În concluzie, trebuie remarcat faptul că usile din lemn sunt ecologice și foarte frumoase, deoarece au fost proiectate de natură. Fiecare imagine a texturii este unică. De asemenea, durabilitatea exploatării nu poate fi pusă într-un  rând cu ușile din MDF sau din alte materiale. Prin urmare, economisiți bani, pentru că nu trebuie să schimbați ușa la fiecare 4-5 ani.

        

Într-un cuvânt, nu fi atât de bogat pentru a cumpăra lucruri ieftine.